Vrijdag 14 Jul 2023 T 09u00-18u00 – Opendeur bij onze petereenheid 3 Bn Para te Gavere

Op 14 Jul 2023 opent onze petereenheid het 3de Bataljon Parachutisten zijn deuren.

In Gavere (adres: Enkel fiets en openbaar vervoer: Molenstraat 69) zijn er verschillende standen waar het materiaal van 3 Para wordt voorgesteld. Er zijn tevens meerdere doe-activiteiten voor jong en oud. Zo is er ondermeer een klimtoren met deathride, speleobox, virtuele parachutesprong met VR bril, rondvaart op de Schelde, duiktank met demo duiken waarbij er verschillende initiaties zullen verloot worden en nog veel meer.

In Semmerzake (adres: Enkel fiets en openbaar vervoer: Ten Edestraat) vinden we eveneens een stand met militair materiaal, een stand van de politie, een stand van de brandweer, PAULO brandweeropleiding en hier zullen de grote dynamische demo’s doorgaan met steun van heli’s, vrije val, fast rope en dergelijke.

Beide locaties zijn dus de moeite waard. De deuren gaan open vanaf 0900Hr, de demo’s starten om 1000Hr. Parkeren enkel op het veld aan de Grenadierslaan (Sluis 2) , van hieruit rijden er shuttlebussen naar beide locaties. Fietsers en moto’s kunnen tot aan de beide kazernes rijden.

Meer info HIER.