Een kijk op de voorbije activiteiten 2021

Tijdstip Omschrijving Foto's (klik hieronder)
11 Dec Algmene vergadering => spijtig genoeg afgelast en vervangen door schriftelijke vergadering

- presentatie

- woordje voorzitter

11 Nov

11 november herdenkingen te Oudenaarde

Onze vereniging gaf present, zowel in getalsterkte leden als de jaarlijkse traditie van steun aan de organisatie (protocol, presentatie, ....). Het was fijn zoveel leden aanwezig te zien.

 

Foto's 11 November

(foto's by Guy Tratsaert)

02-05 Sep

Het traditiegetrouw KKROVA-weekend (dat in 2020 niet kon doorgaan wegens de COVID-19 beperkingen) ging naar NORMANDIE...

logement te Bayeux, bezoek aan een 'beach', het 'US-Kerkhof te Colleville-sur-Mer', het Duits kerkhof, een stoeterij,... een 'calvados' en andere gastronomische Normandische lekkernijen ontbraken niet op het menu, ....

Foto's Normandiƫ
10 juni

Eerste groepsactiviteit in 2021, de jaarlijkse wandeling, .... door weer en wind (en dit was deze keer echt letterlijk te nemen). Maar zelfs een fikse regenbui (besteld of niet) kon noch de geestdrift beperken noch het enthousiasme afkoelen.

Het was geen echt grote wandeling (7.5 Km) maar wel door de regio Maarkedal (startend aan de kerk / dorpsplein van Kerkem.

Alles afgesloten door de jaarlijkse BBQ, in het hof Wijmenier, waar we op zeer gastvrije wijze ontvangen werden met spijs en drank. Een heerlijk samenzijn in opperbeste sfeer door iedereen best genoten.

 

Foto's wandeling en BBQ

(by Jean-Marie)

     

Home